SkillsStafetten – for 8. klasse

Lærere kan tilmelde deres 8. klasseselever som deltagende hold i SkillsStafetten og dermed få mulighed for at komme til stafetfinalen ved DM i Skills. Et hold består af 3 elever (blandede køn). Hver klasse kan maksimalt tilmelde 3 hold. Frokost er gratis for klasser, der har hold med, og når du tilmelder holdene, tilmelder du også resten af klassen.

Vi starter med indmarch for konkurrencedeltagere kl. 9, og afslutter med diplomoverrækkelse til de 6 bedst placerede hold kl. 14. Vi planlægger konkurrenceprogrammet, så der er god tid til, at eleverne kan gå på opdagelse og se erhvervsuddannelsernes messestande.

Meld hold og klassen til SkillsStafetten (kl. 9-14) – og bestil frokost! (åbner en side i tilmeldingsmodulet Pretix)

Messe i dagtimerne – for alle udskolingslever

Mellem kl. 9 og 14 kan lærere tage deres 7.-10. klasser med og opleve to spændende fyldte haller med Aarhus’ Erhvervsskoler! I har naturligvis også mulighed for at kigge med, når 8. klasserne konkurrerer i SkillsStafetten i Arenaen, og her sørger vi for at reservere pladser til jer. I bestemmer selv, hvor længe I vil være på messen – der er åben mellem 9 og 14.

Meld klassen til messen i dagtimerne (kl. 9-14)! (åbner en side i tilmeldingsmodulet Pretix)

EUD-/EUX-messe – for alle interesserede

EUD-/EUX-messen finder sted mellem kl. 16 og 19. I to fyldte haller kan I møde elever og medarbejdere elever fra erhvervsskolerne - og høre om alle de spændende muligheder, der er på skolerne!

Arrangementet er åbent for alle med interesse i erhvervsuddannelser. Messen er også en del af vejledningen af 8. klasses-elever, og elever kan i dette tidsrum tage deres forældre med.

Tilmelding til EUD-/EUX-messe (kl. 16-19) (åbner en side i tilmeldingsmodulet Pretix)