Gå til hovedindhold

Andre udstillere

Både SkillsDenmark og Fagbevægelsen deltager også på AarhusSkills. Begge parter arbejder for mere fokus på erhvervsuddannelserne.

 • Læs op

Indhold

  SkillsDenmark

  SkillsDenmark er en non-profit organisation, der arbejder for, at unge i højere grad får øjnene op for mulighederne på erhvervsuddannelserne. Det gør organisationen bl.a. via DM i Skills, hvor landets dygtigste erhvervsskoleelever konkurrerer i ca. 50 faglige discipliner. Det er også SkillsDenmark, der står bag SkillsStafetten i Arenaen - og de seks bedst placerede 8. klasses-hold herfra kvalificerer sig netop til finalen i SkillsStafetten, der afvikles på DM i Skills-arrangementet.

  SkillsDenmark' arbejde bliver bakket op af både Undervisningsministeriet, arbejdsmarkedets partner, faglige udvalg, erhvervsskoler, fonde og virksomheder.

  Besøg SkillsDenmarks hjemmeside

   

  Fagbevægelsen

  Også FH Aarhus - Fagbevægelsen i Aarhus - er at finde på AarhusSkills. Her kan du fx møde 3F, Dansk El-Forbund, HK m.fl.

  Fagbevægelsen kender det aarhusianske arbejdsmarked og koordinerer samarbejdet på tværs af fagforeninger i Aarhus-området - og arbejder bl.a. for bedre løn-og arbejdsforhold og et stærkere velfærdssamfund. 

  Besøg FH Aarhus' hjemmeside

   

  Sidst opdateret: 14. februar 2024